Workshops en vormingen

Wil je meer uitleg over de Proeftoren of de mogelijke toepassingen in je praktijk? Wens je een workshop of vorming bij te wonen omtrent positief voeden of moeilijke etertjes in het bijzonder? Deze worden steeds aangekondigd op mijn socials (fb en INSTA: Positiefvoeden) en kan je aankopen via de webshop.

Wil je zelf een info-avond of vorming organiseren en mij graag als gastspreker boeken? Vul even het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Alvast bedankt voor je interesse! 

Tijdens mijn workshops daag ik moeilijke etertjes uit om al knutselend en met behulp van het educatieve spel “de Proeftoren” een 20-tal fruit- en groentesoorten te proeven. Een workshop duurt +/- 1u en is specifiek gericht op moeilijke eters van 3 t.e.m. 7 jaar.

Tijdens mijn vormingen deel ik, naast een theoretisch kader, effectieve (op)voedingsstrategieën en concrete tips met de aanwezigen. Na deze vorming kan je thuis of op het werk positief aan de slag. De doelgroep van mijn vormingen zijn ouders van moeilijke eters enerzijds en begeleiders en hulpverleners die werken met jonge kinderen anderzijds. In principe duurt een vorming 2u, maar vormingen op maat zijn uiteraard ook mogelijk. 

Op 23/11 kan je je als professional (in spé) en als ouder inschrijven voor een GRATIS webinar over de Proeftoren.
Info en inschrijven via deze link.

Ik heb zojuist de webinar uitgesteld bekeken. Ik vond het zeer leerrijk, heel fijn dat je echt praktische tips meegeeft. Hier zijn we als diëtisten echt wel iets mee! Het ging op een vlot, goed tempo. Er werd to the point verteld en dat apprecieer ik enorm. Ook fijn dat je literatuur meedeelt.
Nele, diëtiste

Ik vond het webinar zeer informatief en goed onderbouwd. Zeker de praktische voorbeelden helpen om de “theorie” nog beter te verstaan en daarnaast is het ook leuk om zoveel herkenbare problemen te horen. Ik denk dat dat voor mij het belangrijkste is dat ik heb meegenomen van de webinar. Dat ik geen slechte mama ben omdat mijn dochtertje niet wil eten en dat ik heus niet de enige ben.

Ik vond dit een zeer leerrijk webinar. Alles was zeer duidelijk met goede en specifieke voorbeelden. Ik heb er als student zeker dingen uit geleerd. Bedankt hiervoor!
Jolien, diëtiste in spe