Workshops en vormingen

VORMINGEN

Ik geef regelmatig vormingen, zowel voor ouders als professionals.
Vaste thema’s zijn: 

  1. Gezond plantaardig(er) eten: waarom en hoe doe je dit in de praktijk? 
  2. Preventie moeilijk eetgedrag: vanaf zwangerschap tot ouders van kinderen t.e.m. ong. 2 jaar
  3. Aanpak moeilijk eetgedrag: voor ouders van kinderen vanaf 18 maanden t.e.m. ong. 7 jaar
  4. ARFID, Avoidant/Restrictive Food Intake Disorder: hoe herken je dit en pak je het aan als ouder?
  5. Gezond glutenvrij eten bij Coeliakie
  6. Starten met Baby Led Weaning / Replay methode: voor ouders vanaf zwangerschap tot ouders van kinderen t.e.m. 6 à 9M 

Wil ook jij graag een aanvraag doen voor één van deze vormingen of heb je interesse in een andere vorming rond voeding? Dan bekijk ik dit graag! Gebruik dit formulier en ik neem zsm contact met je op. 

WORKSHOPS

Tijdens mijn workshops daag ik moeilijke etertjes uit om al knutselend en met behulp van het educatieve spel “de Proeftoren” een 20-tal fruit- en groentesoorten te proeven. Een workshop duurt +/- 1u en is specifiek gericht op moeilijke eters van 3 t.e.m. 7 jaar.

Wil je graag zelf een workshop organiseren als leerkracht, collega-diëtist of opvoeder en kan je hierbij wat hulp gebruiken? Dan is deze handleiding iets voor jou!

Via de webshop kan je een gratis replay bestellen van mijn webinar over de Proeftoren.

Ik heb zojuist de webinar uitgesteld bekeken. Ik vond het zeer leerrijk, heel fijn dat je echt praktische tips meegeeft. Hier zijn we als diëtisten echt wel iets mee! Het ging op een vlot, goed tempo. Er werd to the point verteld en dat apprecieer ik enorm. Ook fijn dat je literatuur meedeelt.
Nele, diëtiste

Ik vond het webinar zeer informatief en goed onderbouwd. Zeker de praktische voorbeelden helpen om de “theorie” nog beter te verstaan en daarnaast is het ook leuk om zoveel herkenbare problemen te horen. Ik denk dat dat voor mij het belangrijkste is dat ik heb meegenomen van de webinar. Dat ik geen slechte mama ben omdat mijn dochtertje niet wil eten en dat ik heus niet de enige ben.

Ik vond dit een zeer leerrijk webinar. Alles was zeer duidelijk met goede en specifieke voorbeelden. Ik heb er als student zeker dingen uit geleerd. Bedankt hiervoor!
Jolien, diëtiste in spe