Geplaatst op Geef een reactie

Boek – Ik lust dat niet

Maar liefst 72% van de gezinnen heeft één of meerdere moeilijke eters in het gezin. Wil ook jij dat je kind gezond eet, maar weigert het groenten of fruit te proeven? Vind je het vermoeiend om hierover steeds weer in discussie te gaan? Ervaar je frustratie of ruzie aan tafel? Zijn er tranen of gekrijs bij je kind tijdens de maaltijd? Maak je je vaak boos aan tafel of ben je bezorgd? Loopt het soms de spuigaten uit en hoop je het tij aan tafel zo snel mogelijk te kunnen keren? Dankzij dit boek ontdek je de juiste manier om de vervelende tafelsituaties bij je thuis op een positieve manier aan te pakken.

Ben je zwanger of is er nog geen sprake van moeilijk eetgedrag? Ook dan is dit boek voor jou! Want zoals altijd geldt “goed begonnen is half gewonnen”. Kritisch en angstig zijn tegenover wat er op tafel komt, is namelijk eigen aan jonge kinderen. De kans is dan ook groot dat je straks wél met moeilijk eetgedrag geconfronteerd wordt. Het is fijn om dan te weten hoe je je kind positief kan ondersteunen.

Dit boek vertelt je hoe je de basis legt voor een gezonde relatie met voeding en het ontwikkelen van eetvaardigheden in het algemeen.

BESTEL JOUW GESIGNEERD EXEMPLAAR VIA MIJN WEBSHOP.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *